lørdag 16. januar 2010

Forklekjole


Har vel egentlig det man kan kalle litt sy og strikke dilla om dagen:-)
Sydde en forklekjole til lille jenta vår med fleece på den ene siden og bom på den andre. Første gang jeg syr noe i fleece. Dette ble en prøve ettersom stoffet dro seg litt der hvor jeg sydde litt sikksakk utenfor merket i front. Orket ikke å sprette det opp og derfor ble dette en prøvekjole.
Har blitt veldig glad i disse forklekjolene. Morsomt å ha noe som ikke alle andre har.

4 kommentarer:

 1. Så utrolig mye fint du lager! Koselig blogg.
  Mvh Bjørg

  SvarSlett
 2. Takk det samme. Var inne og kikket på din blogg også. Mye inspirerende ting du lager:)

  SvarSlett
 3. Disse kjolene er så søte,har også sydd slike,men kun i faste stoffer.Lykkes du med å kombinere fleece og faststoff sammen? jeg har også lyst tik å sy den kombinasjonen, men noen (på en eller annen syside, husker ikke hvilken) sa at det ikke gikk å bruke fleece til dette mønstret,så derfor har jeg ikke forsøkt det. Jeg har også sydd t skjorter og leggings til, det har også vært populært og godt for småjentene. Du syr masse fint så veldig spennende å følge deg. Takk for en hyggelig stun. Håper å høre fra deg ang kombinasjonen av de to ulike stoffene. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bitten
   Tusen hjertelig takk for hyggelig kommentar.
   Det er ikke noe problem å kombinere fleece med fast stoff. Det eneste man må være litt OBS på er at du ikke drar i fleecen og heller holder litt igjen i stoffet.
   Er bare å hoppe i det.
   Lykke til.
   Ha en strålende dag.

   Slett

Koselig at du ville skrive noen ord til meg:)